Velkommen

Tillykke med din stilling som ledertrainee i Coop! Vi er så glade for, at netop du har valgt at blive en del af Coop-familien.

Håndbogen her giver dig overblik over, hvad det vil sige at være ledertrainee i Coop. Der er nemlig en række ting, der er særlige, når du er ansat som ledertrainee. Du får for eksempel en oplæringsansvarlig, der sammen med dig har fokus på din uddannelse.

Vi vil gerne have dig godt ombord

Tænk på, at du tager en uddannelse – du får den ikke forærende. Det betyder, at du skal tage din del af ansvaret for at sikre, du lærer det du gerne vil. Du og din oplæringsansvarlige skal sammen gøre din uddannelse god og her er uddannelsesplanen et vigtigt værktøj. Derudover håber vi, at du vil dele dine gode forslag og ideer til din egen og forretnings udvikling undervejs – du er nemlig del af en levende arbejdsplads, som også er din.

 Gode råd til en god start

Uanset om du tidligere har arbejdet i butik eller ej, er det nyt, at du er ledertrainee. Vi har samlet nogle gode råd til dig, som kan hjælpe dig med at få en god start. Især hvis du indgår i et nyt team, er det vigtigt at finde sig til rette.

  • Vær nysgerrig! Stil spørgsmål, når noget undrer dig.
  • Forstå hvilke kunder, afdelingen har, og hvilke varer de køber.
  • Spørg ind til dét der er særligt for din kæde, og hvad det betyder for dit arbejde.
  • Interessér dig for butikkens udfordringer, og hvordan I løser dem sammen.
  • Hvordan plejer I at gøre i butikken? Og hvad skal du vide for at gøre dit arbejde rigtigt?
  • Bed om feedback på din indsats, så du ved, om du gør tingene rigtigt.
  • Tilbyd din hjælp og vis, at du gerne vil bidrage.

Du får et arbejde med mening

I Coop er vi sammen om at gøre en forskel for danskernes madvaner og hverdag. Coop påtager sig stort ansvar for danskerne, som vi alle skal være med til at løfte. Forretningen er nemlig bygget op på principper om kvalitet og ansvarlighed. Det ses i vores varer, hvor vi altid går forrest i kampen mod økologi, dyrevelfærd og forbud mod sundhedsskadelige kemikalier. Vi er på en fantastisk mission for at sikre de bedste varer til danskerne, og forhåbentligvis har vi også fået tændt en ild i dig?

Lyt til podcasten om ledertrainee uddannelsen

I denne podcast kan du høre mere om, hvad det vil sige at være ledertrainee i Coop og hvilken rolle Tietgen spiller i uddannelsen. Panelet er tidligere ledertrainee, Anders sammen med underviserne Jesper og Claus. De giver også deres bud på, hvordan detailhandlen kommer til at se ud i 2025. Udsendelsen er optaget d. 6. februar i 2020.