Ansvarsfordeling og kontakt

Dine afdelinger har to vigtige roller: Rollen som uddannelsesansvarlig og rollen som oplæringsansvarlig. På servicekontoret får du i din elevtid, nye ansvarlige når for hver af de to afdelinger, du i din elevtid skal være i. Spørg din leder, hvis du er i tvivl om, hvem der har rollerne overfor dig.

  • Den uddannelsesansvarlige er leder, som har det juridiske ansvar for dig. Det er lederen, der udarbejder din kontrakt og uddannelsesaftale. Der er også en række særregler, der knytter sig til elever. Dem har din uddannelsesansvarlige ansvaret for at kende og overholde. Det er for eksempel regler om ferie, kørselsgodtgørelse, arbejdstid, lukkeansvar og opsigelse.
  • Den oplæringsansvarlige hjælper dig med den praktiske oplæring i dit fagområde. Han/hun sørger også for din trivsel og det gode samarbejde i afdelingen.

Skolen sikrer den faglige undervisning, som understøtter arbejdet i afdelingen. Skolen skaber rammerne for hele skoleopholdet og derfor vil du modtage alt relevant info om skoleophold fra skolen i din e-boks.

Elevsupport i Coop: På Coops Servicekontor har vi en ’HR-funktion’, der har ansvaret for at hjælpe med praktiske og juridiske spørgsmål. Hvis samarbejdet eller din uddannelse ikke kører helt som forventet, håber vi, at du kontakter HR support eller din lokale HR-forretningspartner. Så vil vi tage hånd om din udfordring sammen med dig.

Sådan kommer du i kontakt med os:

HR Suppprt
Email: HRS@coop.dk
Tlf.: 4386 3640 – tast 4-4-1.